ONTWIKKELING

reële ontwikkeling van vastgoed

NIEUWBOUW HERONTWIKKELING

Nieuwbouw is voor ons een rendabele manier van vastgoed realiseren, waarbij wij ieder gewenst bouwprogramma in een krachtig ontwerp vertalen. Bij herontwikkeling eerbiedigen wij de sfeer van ieder gebouw en de omgeving. Dat is de essentie.

TRANSFORMATIE REVITALISATIE

Transformatie brengt nieuwe gebouwen opnieuw tot leven. Hierbij vallen nieuwe functies op hun plaats in het pand. Revitalisatie herstelt de oorspronkelijke functie van een gebouw. Deze moderne tijd vraagt om dit soort aanpassingen: hoe doen we dat zo intelligent en goedkoop mogelijk?

GEBIEDSONTWIKKELING

Hoe stem je vastgoed af op haar omgeving? Dat zien wij als een kunst. Wij laten daarom straten, woningen en complexen aansluiten op de bestaande context. Want wat je realiseert, herdefinieert uiteindelijk het hele gebied.

Ontwikkeling

Tijdens de projectontwikkeling focust Van Nes Vastgoed zich constant op het rendement. Dat begint al als wij gedegen onderzoek doen naar de markt, het benodigde programma en een (financiële) haalbaarheidsanalyse. Het plan ligt er pas als het haalbaar en rendabel is. Dan verzorgen wij het gehele proces tot en met sleutelklare oplevering. In alle stadia van het project heeft u daar geen omkijken naar.

Rendabel gebruik maken van bestaand vastgoed

Om optimaal vastgoed te ontwikkelen, moet een ontwerp haalbaar zijn. Van Nes Vastgoed streeft er daarom naar de ruimte in het gebouw vooral efficiënt te benutten. Onze opgebouwde expertise in de  bouw- en installatietechniek leert dat daar bij planvorming veel valt te winnen.

Sfeer en uiterlijk is evengoed essentieel. Wij ontwikkelen vastgoed zonder dat het afbreuk doet aan het karakter van een project. Die respecteren en versterken wij juist.

Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling kan een inbreuk zijn op de natuur of bestaande leefomgeving. Daarom kijkt Van Nes Vastgoed naar de rol van bebouwing in haar omgeving en pakt die essentie beet. Wij besteden hiervoor veel aandacht aan veldonderzoek. Het is immers ter voorbereiding belangrijk om door de omgeving te lopen en hier de sfeer te proeven. Of om ons heen te kijken op de ideale plek waar wij het meest dichtbij uw of onze vastgoedambitie staan. Zo zorgen wij ervoor dat het pand of gebied zijn eigen sfeer krijgt of juist behoudt.

Duurzaamheid

Bij gebouw- of gebiedsontwikkeling speelt duurzaamheid altijd een rol. Echter, duurzaamheid draagt pas wat bij wanneer het goed is voor de aarde en de gebruiker. Daarom realiseren wij oplossingen die ook voor laatstgenoemde rendabel zijn. Die ambitie hebben wij op de lange termijn. Van Nes Vastgoed kiest dus niet voor duurzaam om het duurzaam zijn, maar om het rendement. Dat is een voorwaarde.

GERELATEERDE PROJECTEN

bekijk alle projecten

“Waar anderen stoppen zien wij kansen om vastgoedprojecten met een uitdaging aan te gaan.”