ONTWIKKELING

reële ontwikkeling van vastgoed

PROJECTEN

Misschien bent u een aannemer of een belegger met een project. Of u zoekt meer capaciteit en expertise in management van vastgoedprojecten. Van Nes Vastgoed is complementair aan u als opdrachtgever, maar niet gebonden aan beleggers, banken of vastgoedconcerns.

PROCESSEN

Het managen van ontwikkelingsprocessen: daarin ligt onze kracht. Voor ons is de visie achter het project belangrijk. Wij willen dat deze over de gehele looptijd zichtbaar en leidend blijft. Van het idee tot en met de oplevering kiest u daarom voor ons.

INTERIM

Van Nes Vastgoed neemt op interim-basis een taak of functie over in vastgoedontwikkeling. Wanneer u ons inhuurt als procesmanager of afdelingsmanager, dan kunt u vertrouwen op ervaring en expertise in het vastgoed. Op alle niveaus en bij uiteenlopende projecten.

Spin in het web

Van Nes Vastgoed stuurt als een spin in het web van een branche, bestaand uit vele bevlogen specialisten. Als vastgoedmanager pakken wij de regie tussen die vele partijen die de vastgoedbranche rijk is. Ons projectmanagement ontzorgt u vanaf het marktonderzoek tot en met de haalbaarheidsanalyse. Van contractvorming tot het moment dat u het pand betrekt.

Brede technische achtergrond

Onze brede technische achtergrond laat ons als projectmanager vroegtijdig de brug tussen bouwprogramma, techniek en realisatiekosten slaan. Hiermee voorkomen wij voor u budgetoverschrijding. Wij schakelen eveneens bij grootschalige projecten. Als een project daarom vraagt, managen wij ook de ontwikkeling van infrastructuur rond het vastgoed.

Vastgoed en ruimtelijke ordening

Als projectmanager weten wij dat de overheid nauw betrokken is bij de ruimtelijke indeling van Nederland. Daardoor heeft Van Nes Vastgoed ruime ervaring met hoe gemeenten en instanties vastgoedontwikkeling benaderen. Vanuit onze visie menen wij dat het voor de regie het beste is om de overheid vroeg en transparant bij vastgoedontwikkeling te betrekken. Met deze werkwijze hebben wij de beste ervaring.

Projectmanagement

Als projectmanager bewaken wij de snelheid van het project. Uit kostenbewustzijn is het belangrijk dat een ontwikkelingsproces vlot verloopt, want wij beseffen dat investeringen en rentelasten soms hoog zijn. Het tempo sturen wij voortdurend bij en wij bewaken de voortgang.

Interimmanagement

Eigenaar Gerko van Nes bouwde jarenlange ervaring op in het vastgoedmanagement. Omdat hij zo’n breed cv heeft, schakelt hij gemakkelijk bij een interim-uitdaging in vastgoedmanagement. Dat maakt hem tot een deskundige integere specialist die ook bij grote complexe processen uw team aanstuurt.

Achtergrond projectmanagement

Tot 2009 was Gerko van Nes projectmanager en leidde een afdeling ontwikkeling en realisatie. Hierna verwezenlijkte hij zijn droom van het ondernemerschap om zijn visie optimaal uit te voeren. Bij het opbouwen van al zijn ervaring ging Gerko van Nes veel verschillende vastgoeduitdagingen aan.

GERELATEERDE PROJECTEN

bekijk alle projecten

“Waar anderen stoppen zien wij kansen om vastgoedprojecten met een uitdaging aan te gaan.”