ONZE VISIE

reële ontwikkeling van vastgoed

Zien wat is, en toevoegen wat mist. Daar staan wij voor als Van Nes Vastgoed. Wij creëren kansen en mogelijkheden om woon- of werkomgeving te scheppen of een pand te vernieuwen. Voor onszelf of voor onze opdrachtgever.

Voor een vastgoedontwikkelaar ligt inspiratie op straat. Wanneer wij door binnenstedelijke of landelijke gebieden lopen, dan ontstaan de ideeën vanzelf. Dan ontspringt de gedachte: wat willen wij hier van maken? Welke kansen ontstaan er voor een bouwproject?

Wij kijken op een bijzondere manier naar de wereld om ons heen. Lopen wij bijvoorbeeld door een centrum dan beperkt onze blik zich niet tot de etalage. Wij kijken liever vanaf de eerste verdieping, want het is voor ons veel interessanter wat er boven gebeurt. Welke gevels zien wij? En welke kansen vinden wij achter die voorkant?

Creëren van gebouwde omgeving, en toevoegen aan wat al is gebouwd, dat doet een vastgoedontwikkelaar. Onze drijfveer is er een met een heldere kijk op de praktijk. Want als wij visie en missie anders benaderen, dan zeggen wij: “Laten wij vooral gaan doen.” Natuurlijk op basis van een goed concept, maar een theoretisch verhaal over welk vergezichten daarbij horen is niet onze visie.

Ons werk in het vastgoed is nooit af. Natuurlijk niet, want er is nog veel te doen in Nederland. Kijk om u heen wat wij nog aan nieuwe woningen nodig hebben. Hoeveel bedrijfsgebouwen verdienen nog herbestemming? Dit tijdsbeeld biedt ons nog zoveel kansen, die wij optimaal willen benutten.

Bij Van Nes Vastgoed doen wij niet gewoon ons werk, want daarvoor vinden wij het vak gewoon veel te leuk. Wij streven naar het optimale en vinden het evenwicht in een complex vastgoedproject. Wij vinden de balans tussen een zo’n hoog mogelijke functionaliteit tegen een zo reëel mogelijke investering. Daarom kiest u voor ons.

"Wij hadden een kantoorpand onder ons beheer in Dordrecht. Daar moest wat mee gebeuren om deze rendabel te maken. Met het advies van Gerko van Nes maakten wij meerdere kantoorruimten van een pand. Zijn zorgvuldige werkwijze viel mij met nadruk op. Hij regelde alles van A tot Z. Van Nes omschrijf ik dan ook als iemand met veel inhoudelijke kennis die een gestructureerd overzicht houdt. Ook in de communicatie naar de gemeente toe brengt hij veel partijen bij elkaar."

Rico Winnubst

Driestar B.V. uit Utrecht

"Wij hadden verhuisplannen voor onze bunkerstation op het water. Als ondernemer denk je: ik vaar de kade in en klaar, maar uiteindelijk kwamen wij niet verder. Daarom zochten wij iemand die de taal van het bestuur sprak en zijn wegen kende qua vergunningen.

Toen spraken wij af met Gerko van Nes. Dat contact voelde goed en zorgde ervoor dat ons bunkerstation uiteindelijk een geschikte locatie kreeg. Daarbij is deze vastgoedontwikkelaar ook iemand die goed procesmatig kan werken.

Ik ben tevreden over het aandeel van Gerko van Nes bij de verhuizing van ons bunkerstation en onderschrijf hem als integer en betrouwbaar."

Bert Slurink

Slurink bunkerstations in Dordrecht

"Gerko van Nes werkt snel en secuur. Ik leerde hem kennen via een architect tijdens een project met meerdere appartementencomplexen in Hilversum. Gelet op zijn uitgebreide cv gingen wij met hem in zee.

Zijn reputatie maakte Van Nes ruimschoots waar. Wij onderschrijven hem vooral vanwege zijn benadering richting de plaatselijke politiek. Hierin is hij heel gedreven. Bovendien heeft hij het benodigde geduld voor dit soort procedures. Ook neemt hij het voortouw in het opbouwen van contact met buurtbewoners. Hij staat met beide benen in de markt."

Dirk Jan Bruil

Bruil groep uit Ede

“Waar anderen stoppen zien wij kansen om vastgoedprojecten met een uitdaging aan te gaan.”